Wilders nu vuilnis

De Casthuis onderhandelingen zijn volgens de reconstructies hard tegen hard gegaan. Rutte dreigde Wilders zelfs halverwege dat hij er voor zou zorgen dat hij nog 0 zetels over zou houden.

[Dinsdag, 24 april 2012]De volgende dag draaide Wilders bij, maar het kan best het moment zijn waarop Wilders anders naar Rutte en het CDA is gaan kijken en dacht: “Ik krijg jullie nog wel”.

Bolkestein velde het definitieve oordeel over zijn voormalig persoonlijk medewerker door bij Nieuwsuur te verklaren dat “Wilders Nederland een streek” geleverd heeft.

Nieuwsuur was er ook op uit gegaan met de camera en sprak de Amsterdamse VVD wethouder van den Burg, die ook geen spaan heel hield van Wilders en zijn actie. Zo zwijgend als de oordelen van VVD bestuurders tot nu toe waren over Wilders en de samenwerking met de PVV, zo hard zijn de oordelen nu.

De breuk tussen Wilders en de VVD lijkt vrij definitief te zijn, want hoe is Wilders nu nog verder te vertrouwen? Bovendien blijkt dat hij zijn SP style sociale politiek kennelijk serieus neemt, of in ieder geval doet alsof hij het serieus neemt als hij er politiek gewin in ziet. In dit geval het hameren op de “dictaten” van Brussel en de belangen van de kleine gepensioneerden.

Verwante artikelen

 

No comments yet.

Leave a Reply