Davids is er weer ingetuind

De NOS TV weet Davids op een cruciaal moment in de strijd een opmerking te ontlokken over vermeend racisme van Johan Cruijff. Davids voelt zich duidelijk niet op zijn gemak en de journalist heeft het gevoel, samen met de regisseur op de achtergrond dat er wel meer uit het interview is te halen dan wat al bekent is van de Raad van Commissarissen. Hij schrikt zelfs van zijn eigen opmerking. Of laat hij bewust een bom vallen?

Davids komt over als een verlegen jongetje, dat onzeker is over zichzelf en niet weet wat hij tegenover de pers kwijt wil. Duidelijk een voetballer die het vreselijk vindt om in het brandpunt van het conflict te staan.

Zie hier onder het ruwe materiaal van de NOS, wat overigens weer de vraag oproept hoe dit nu weer in the open  is gekomen?

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=PiK1l0OsagY]  0 

No comments yet.

Leave a Reply