Start Renovatie Markthallen

De voorbereidingen voor de renovatie van het dak van de Markthallen zijn voltooid. Hiervoor is een alternatieve hal voor de huidige gebruikers gebouwd. (Grijze constructie op de voorgrond van de foto’s)

BetonRestore is begonnen met het bouwen van stijgers en het plaatsen van kranen om de renovatie klus te kunnen voltooien. Eind oktober 2011 moet dit werk klaar zijn.

De gunning over het hele Food Center terrein zal naar de verwachting van de gemeente in 2012 plaatsvinden. Eind 2012 is het bestemmingsplan gereed. In 2013 kan met de uitvoering van het omvangrijke project worden begonnen.

Image Thumbnail

Image Thumbnail

ETV.nl maakte een korte historische documentaire over het Food Center.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=p2lTAO7haIU?feature=player_embedded]  0 

No comments yet.

Leave a Reply